Xi'an ChenFeng Biotech Co.، Ltd.

کیفیت زندگی شرکت ، روح توسعه شرکت و هسته اصلی رقابت است

صفحه اصلی
محصولات
درباره ما
تور کارخانه
کنترل کیفیت
با ما تماس بگیرید
درخواست نقل قول
خانه محصولاتمواد اولیه مراقبت از پوست

سفید کننده پوست پودر کوجیک اسید دیپلمیتات 98٪ درجه خلوص لوازم آرایشی و بهداشتی

سفید کننده پوست پودر کوجیک اسید دیپلمیتات 98٪ درجه خلوص لوازم آرایشی و بهداشتی

Skin Whitening Kojic Acid Dipalmitate Powder 98% Purity Cosmetic Grade
Skin Whitening Kojic Acid Dipalmitate Powder 98% Purity Cosmetic Grade Skin Whitening Kojic Acid Dipalmitate Powder 98% Purity Cosmetic Grade

تصویر بزرگ :  سفید کننده پوست پودر کوجیک اسید دیپلمیتات 98٪ درجه خلوص لوازم آرایشی و بهداشتی بهترین قیمت

جزئیات محصول:
محل منبع: شانشی ، چین
نام تجاری: Chenfeng
گواهی: ISO9001,SGS,HALAL,KOSHER
شماره مدل: CF- پودر دیجیالت اسید کوجیک اسید
پرداخت:
مقدار حداقل تعداد سفارش: 1 کیلوگرم
جزئیات بسته بندی: 500 گرم در کیسه ، 1 کیلوگرم در کیسه
زمان تحویل: 3 ~ 5 روز کاری
قابلیت ارائه: بستگی به کمیت دارد
توضیحات محصول جزئیات
نام محصول: پودر دیجیالت اسید کوجیک اسید شماره CAS: 79725-98-7
ظاهر: پودر سفید MF: C38H66O6
مگاوات: 618.927 خلوص: 98٪
برجسته:

سفید کننده پوست پودر دیجلمتات اسید کوجیک

,

پودر دیپلمیتات اسید کوجیک درجه آرایشی

,

دیپلمیتات اسید کوجیک 98 خلوص برای پوست

درجه آرایشی 99٪ کوجیک اسید دیپلمیتات برای سفید کردن پوست

 

کوجیک اسید چیست:

کوجیک اسید دیپلمیتات مشتق شده از اسید کوجیک است که نه تنها بر ناپایداری در برابر نور ، حرارت و متالوسیسم غلبه می کند ، بلکه فعالیت تیروزیناز بازدارنده را نیز حفظ کرده و از تشکیل ملانین جلوگیری می کند.

 

کوجیک اسید دیپلمیتات دارای ویژگی شیمیایی پایدار است.برای اکسیداسیون ، یون فلزی ، روشنایی و حرارت زرد نمی شود.به عنوان عامل سفید کننده محلول در چربی ، جذب پوست راحت تر است.

 

با پیشرفته ترین تکنولوژی ، Kojic Acid Dipalmitate سنتز شده توسط شرکت ما دارای کم عمق ترین رنگ و حداقل ناخالصی است.

 

نام محصول دیپلمیتات اسید کوجیک
ظاهر پودر سفید
شماره CAS 79725-98-7
گواهی نامه ISO9001 ، SGS ، HALAL ، KOSHER
تابع سفید کننده پوست
سفید کننده پوست پودر کوجیک اسید دیپلمیتات 98٪ درجه خلوص لوازم آرایشی و بهداشتی 0
 
کارکرد و کاربرد دیپلمیتات اسید کوجیک چیست؟
 

1. کوپیک اسید دیپالمیتات یک عامل سفید کننده جدید پوست است ، می تواند با مهار فعالیت تیراز از تشکیل ملانین جلوگیری کند ، نسبت موثر می تواند تا 80 be باشد ، بنابراین ظاهراً سفید کننده است و اثر قوی تر از Kojic است دیپلمیتات اسید.


2. کوپیک اسید دی پالمیتات به دلیل پتانسیل مهار آنزیم تیروزیناز به طور گسترده ای در لوازم آرایشی سفید کننده استفاده می شود که به عنوان عامل روشن کننده پوست استفاده می شود.تیروزیناز برای سنتز ملانین ضروری است ، که به پوست رنگ می دهد.


3. دیپالمیتات کوجیک اسید دارای ویژگی های ضد باکتریایی ، ضد قارچی و آنتی اکسیدانی است.می تواند از قهوه ای شدن میوه ها محافظت کند و همچنین برای حفظ سایه صورتی و قرمز غذاهای دریایی استفاده می شود.


4- دیپالمیتات اسید کوجیک همچنین می تواند در محصولات میانی مصنوعی آنتی بیوتیک ، قیمومیت گیاهان کشاورزی و معرف شیمیایی و غیره استفاده شود.

 

گواهی تجزیه و تحلیل

مورد مشخصات نتایج
ظاهر کریستال ورق سفید عبور
سنجش 98.0٪ 98.4
نقطه ذوب 92 ~ 96 94.8-95.6
از دست دادن خشک شدن 0.5 % 0. 11
بقایای احتراق 0.5٪ 0.08
واکنش رنگی کلرید فریک منفی منفی
فلز سنگین 10 پی پی ام عبور
آرسنیک 2 پی پی ام عبور
بیماری زا باکتریها 300cfu/g قارچ 100cfu/g 100
کمتر از 50
نتیجه   عبور

 

سفید کننده پوست پودر کوجیک اسید دیپلمیتات 98٪ درجه خلوص لوازم آرایشی و بهداشتی 1
 
 

اطلاعات تماس
Xian ChenFeng Biotech Co., Ltd.

تماس با شخص: Carly Wu

تلفن: +8618991962236

ارسال درخواست خود را به طور مستقیم به ما